Alege limba : English Italiano Deutsch Français Español Magyar Русский عربي Srpski
Login | Register
 
 
 

Cine suntem

Brandul UnifluX Filters, născut în anul 2002, îşi obţine propria energie din know how-ul produs de investiţiile pe care Fexilf Investment and Tecnology le efectuează în sectorul auto, aceste energii fiind orientate spre dezvoltarea de noi tehnologii,cercetarea produselor filtrante şi a noilor materiale. Calitatea deosebită este întotdeauna, cel puţin la nivelul standardelor cerute de utilaje, produsul UnifluX este conform cerinţelor referitoare la motoarele de ultimă generaţie Euro 4/5; aceasta datorită poziţiei inovatoare privind noile tehnologii promovate continuu şi susţinute de staff-ul nostru.

Chiar dacă istoria mărcii este relativ recentă, resursele umane care iau deciziile cruciale şi supervizează dezvoltarea, beneficiază de o experienţă de treizeci de ani în acest sector, garantând prin forţa tradiţiei şi prin experienţă, soliditatea globală a produsului.

Deţinem o structură extrem de dinamică şi flexibilă, proiectată pentru a răspunde în timpscurt noilor exigenţe pe care piaţa le semnalează, gama disponibilă acoperă peste 90% din parcul circulant european, de aceea UnifluX Filters se propune ca partener ideal şi în sectorul pieselor de schimb aftermarket, oferind de asemenea un raport optim calitate / preţ.

Sediul logistic şi de marketing pentru departamentul filtrare, îşi are Cartierul General European la Timisoara - Romania, la societatea S.C L'Intesa Promotive s.r.l., care are misiunea de a dezvolta potenţialul comercial al mărcii pe piaţa europeană.

 PREZENȚI PE PIAȚĂ


 

Cele mai noi filtre Uniflux