Alege limba : English Italiano Deutsch Français Español Magyar Русский عربي Srpski
 
 

Filtre de combustibil în serie

      Filtrele de combustibil în serie sunt utilizate în sistemele de combustibil, în special în cazul motoarelor cu carburator şi al motoarelor cu injecţie de combustibil, fiind instalate pe conducta de combustibil cu ajutorul unor fitinguri de montare rapidă sau a unor brăţări Aceste filtre au un cartuş de filtrare din hârtie , care este cutat sau răsucit. Cartuşele răsucite sunt fabricate dintr-un material de filtrare special şi fin. Au o eficienţă de filtrare mare, dar o putere de absorbţie limitată; aşadar, suprafaţa mediului filtrant pentru aceste filtre trebuie să fie mai mare decât la filtrele cu mediu cutat.

      Filtrele de carburant în carcase de plastic reprezintă o gamă vastă de filtre în serie instalate pe conductele de combustibil, utilizându-se brăţări metalice pe inelele de etanşare ale carcasei. Aceste filtre se utilizează ca filtre de captare în sistemele multistratificate de filtrare combustibil. Se instalează de asemenea ca filtre fine într-o etapă a filtrării benzinei la motoare cu carburator mic şi la motoare cu injecţie de combustibil, cât şi la bicicletele cu motor şi la scutere. Cartuşele de filtrare instalate în interior pot, conform cerinţelor, să aibă un mediu net de filtrare (filtre de captare pentru motoarele de mari dimensiuni) sau hârtie filtru standard formată prin pliere (filtrele pentru filtrarea de benzină într-o treaptă). Carcasa de plastic caracteristică acestor filtre este transparentă, ceea ce permite monitorizarea contaminării mediului de filtrare.

      Filtrele de carburant în carcase de plastic reprezintă o gamă vastă de filtre în serie instalate pe conductele de combustibil, utilizându-se brăţări metalice pe inelele de etanşare ale carcasei. Aceste filtre se utilizează ca filtre de captare în sistemele multistratificate de filtrare combustibil. Se instalează de asemenea ca filtre fine într-o etapă a filtrării benzinei la motoare cu carburator mic şi la motoare cu injecţie de combustibil, cât şi la bicicletele cu motor şi la scutere. Cartuşele de filtrare instalate în interior pot, conform cerinţelor, să aibă un mediu net de filtrare (filtre de captare pentru motoarele de mari dimensiuni) sau hârtie filtru standard formată prin pliere (filtrele pentru filtrarea de benzină într-o treaptă). Carcasa de plastic caracteristică acestor filtre este transparentă, ceea ce permite monitorizarea contaminării mediului de filtrareeste necesar să se deschidă dopul de drenare pentru a se lăsa să se scurgă apa, pentru a se preveni probleme grave la pornirea şi în exploatarea motorului, în special pe timp de iarnă.

 

Cele mai noi filtre Uniflux